Adidas Adipower CTRL 3.2

1.935,00 kr.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Adipower CTRL 3.2: Kontrol, præcision og kvalitet i én samlet pakke

Er du en erfaren padelspiller, der søger maksimal kontrol og præcision i dine slag uden at gå på kompromis med kvalitet og teknologi? Så er Adipower CTRL 3.2 padelbattet det perfekte valg til dig. Med sin runde form, mellem balance (265 mm) og vægt på mellem 360-375 g, tilbyder dette bat en perfekt balance mellem kontrol og fart.

Adidas har brugt innovative materialer og teknologier under udviklingen af dette padel bat, såsom Dual eXoskeleton, som opbygger rammekonstruktionen af dobbelthøjde carbonrør for at sikre både stabilitet og slidstyrke. Power Embossed Ridge er carbonforstærkningen langs rammen, der forbedrer slidstyrken, og Structural Reinforcement sikrer en stærkere rammestabilitet.

Med High Memory EVA kernen får du den ultimative præcision, boldføling og fart i dine slag, og den stive Carbon Aluminized 15K overflade giver dig den ekstra fart, som du har brug for på banen. Spin Blade overflademønsteret sikrer, at du kan få et bedre “bid” i bolden og øge dit spinpotentiale markant.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Adidas Adipower CTRL 3.2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *