Tilbud

Adidas Metalbone HRD

1.999,00 kr.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Dette padel bat er perfekt til den erfarne spiller med god teknik, der ønsker en masse power og fart i deres slag. Battet har en diamantformet hovedform, hovedtung balance og flere andre teknologier, der giver dig fantastiske spilleegenskaber og den ønskede power.

Vægten af battet ligger mellem 345-360 g, hvilket er forholdsvis let og giver god manøvredygtighed. Sweetspottet er højt, hvilket kræver god teknik og præcision for at opnå præcise slag.

Weight & Balance System giver mulighed for at tilpasse vægten og balancen med 6 skruer, mens Octogonal Structure i rammen forstærker strukturen og øger stabiliteten.

Spin Blade Octogonal er en ru overflade, der giver mulighed for flere spin-muligheder og øger bidet i bolden. Battets kerne er lavet af EVA High Memory, som giver ultimativ kraft og fart i dine slag.

Dette lette Adidas padel bat med højt sweetspot er en super lækker mulighed, der er slidstærk og holdbar. Der medfølger også en rammebeskytter. Køb det i dag og forbedre dit spil med ekstra power og fart i dine slag!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Adidas Metalbone HRD”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *