Babolat Technical Viper Juan Lebrón

2.699,00 kr.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Er du en erfaren og aggressiv padelspiller, der også er en kæmpe fan af Juan Lebrón? Så er det her padelbat perfekt til dig! “El Lobo” har lavet sit eget twist på det anerkendte Technical Viper bat, og det er udviklet med de bedste materialer og teknologier for at give dig maksimal power og præcision i dine slag.

Babolat Technical Viper Juan Lebrón har et diamantformet hoved, en hovedtung balance, standard vægt og en stiv overflade med en flerlags-kerne, der sammen skaber masser af eksplosivitet i dine offensive slag. Overfladen er lavet af stift 12K carbon-materiale, mens det innovative 3D Spin+ overflademønster genererer masser af spin og boldføling. Kernen er opbygget af tre lag EVA med forskellig stivhed, som sikrer lynhurtig genvinding og overlegen kraftoverførsel ved de mere aggressive slag.

Holes Pattern System forbedrer kraftoverførslen og øger præcisionen i dine slag ved at optimere hulmønsteret. Vibrasorb System 2, der er inkorporeret i battets bro, giver dig den ultimative vibrations- og støddæmpning takket være det nye elastomer-materiale. Endelig har dette bat også det smarte Smart Buttcap stropsystem, som giver dig mulighed for let at udskifte stroppen.

Køb Babolat Technical Viper Juan Lebrón i dag og dominer banen som “El Lobo”!

Bemærk, at produktet ikke leveres med cover.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Babolat Technical Viper Juan Lebrón”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *