Head Delta Motion 2022

1.399,00 kr.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Head har udgivet deres seneste version af Delta Motion-serien, som er kendt for deres diamantformede padel bat til allround padelspillere! Dette padel bat, som også bruges af Paula Josemaria Martin, er af høj kvalitet og giver et højt output på padel banen.

Head Delta Motion 2022 er et yderst populært padel bat, der bruges af mange padel spillere, da det kan generere stor fart og samtidig være alsidigt og kontrolerbart. Designet er let og lækkert, hvilket gør det nemt at spille med, og padel battet kan bruges af både mænd og kvinder, da det er unisex og vejer kun 360 gram.

Head Delta Motion har en grålig og orange farve på den ene side og en mere blålig farve på den anden side – et fantastisk design fra Head! Kvaliteten af battet er også bemærkelsesværdig, da det har en stærk carbon overflade og ramme.

Dette padel tennis bat indeholder også nogle imponerende teknologier, som Power Foam, som er en skum og kerne, der giver mere kraft i slagene. Head Padel Bat Delta Motion 2022 øger præcisionen, følingen og kraften i dine slag.

Hvis du leder efter et padel bat af høj kvalitet fra Head, som henvender sig til den let øvede / øvede padel spiller, så er dette det perfekte valg.

Bemærk venligst, at dette padel bat ikke leveres med et cover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Head Delta Motion 2022”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *