Nox AT10 Luxury Genius Arena 2023 By Agustin Tapia

2.345,00 kr.

Kategori:

Beskrivelse

Nox Power Padel Bat med dråbeformet hoved er tilbage i sit populære og velkendte design og farver. Battet er designet til den erfarne spiller, der søger masser af power i sine slag.

Det dråbeformede hoved giver en fremragende kombination af kontrol og power til slagene, mens overfladen er fremstillet af 12K Carbon – et stift og slidstærkt materiale, der øger holdbarheden. Rammen er også lavet af carbon, hvilket gør battet endnu stærkere. Dynamic Composit Structure-teknologien sørger for, at materialet fra rammen rammer ind i overfladen, hvilket mindsker forskellen i hårdhed mellem rammen og overfladen.

HR3 Core-gummien, som er anvendt i kernen, giver større slagkraft, og Rough Surface-teknologien giver battet en ru overflade, som giver mere bid i bolden og mulighed for mere spin. SmartStrap-håndledsremmen, som sidder i enden af grebet, kan skiftes for at forbedre hygiejnen og sikkerheden.

Anti Vibration System-teknologien giver en god vibrationsdæmpende effekt, og alt i alt er det et fantastisk allround padel bat med en ru overflade og en ramme lavet af 100% carbon. Hvis du leder efter et holdbart og slidstærkt bat med en allround følelse, så er Nox Power Padel Bat det perfekte valg for dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nox AT10 Luxury Genius Arena 2023 By Agustin Tapia”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *