Tilbud

Nox MJ10 Luxury af Majo Sánchez Alayeto 2023

1.849,00 kr.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Nox MJ10 Luxury 2023 Padel Bat, udviklet i samarbejde med den aggressive halvdel af “Gemelas Atómikas” Majo Sánchez Alayeto! Dette overlegne padel bat er perfekt til kvalitetsbevidste og alsidige spillere, der ønsker lidt mere power i deres spil.

Tag banen med storm med Nox MJ10 Luxury 2023 af Majo Sánchez Alayeto. Dette bat har en kombination af et dråbeformet hoved, medium balance, multilags kerne, stiv overflade og standardvægt, hvilket giver spillere de bedste materialer og teknologier til deres spil.

Den multilags Black EVA-teknologi, der anvendes i kernen, giver lynhurtig genvinding, fremragende rebound og overlegen kraftoverførsel. Samtidig er Carbon 12K-overfladematerialet stift, holdbart og har overlegen kraftoverførsel og boldføling. Det ru overflademønster øger spin-potentialet og boldfølingen.

Carbon Frame-teknologien og Dynamic Composit Structure mindsker materialetransitionen fra rammen til overfladen, hvilket resulterer i en holdbar og stabil ramme. Anti Vibration System-teknologien reducerer vibrationer under slag uden for center, og SmartStrap gør det nemt at udskifte stroppen.

Bestil dette padel bat i dag og dominer banen! Bemærk: Leveres med cover!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nox MJ10 Luxury af Majo Sánchez Alayeto 2023”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *