Nox ML10 Pro Cup Luxury 2023

2.349,00 kr.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Nox ML10 Pro Cup Luxury 2023: Stort Sweetspot og alsidighed i et ikonisk design Hvis du vil have en padel bat, der giver dig både kontrol og power, så er det ikoniske ML10 Pro Cup Luxury 2023 fra Nox det perfekte valg. Det har en rund hovedform, mellem balance, middelhård kerne og standard vægt, hvilket gør det alsidigt og velegnet til forskellige spillestile. Og det er ikke kun på materiale- og teknologifronten, at der er kræset for detaljerne!

Kernen i HR3 Core er middelhård og giver hurtig genvinding, rebound og overlegen kraftoverførsel. Carbon Frame-teknologien, hvor rammekonstruktionen er opbygget af 100% carbon og Dynamic Composit Structure-teknologien, sikrer en slidstærk og stabil rammekonstruktion. Overfladen, som er lavet af Carbon 3K, er slidstærk og stiv, og den ru Rough Surface belægning fremmer spinpotentialet og boldfølingen.

Anti Vibration System-teknologien mindsker vibrationerne ved slag udenfor sweetspottet, og det innovative SmartStrap-system gør det let at udskifte battets strop. Kort sagt, ML10 Pro Cup Luxury 2023 er et padel bat, der giver dig alle de bedste materialer og teknologier til din spillestil.

Bestil dette padel bat i dag og tag føringen på banen! Bemærk, at det leveres med pose-cover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nox ML10 Pro Cup Luxury 2023”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *